Mataró implanta noves mesures contra la Covid-19 en horari nocturn

Amb la voluntat de contenir al màxim el contagi del coronavirus, l'Ajuntament de Mataró ha posat en marxa noves mesures de prevenció. Des d'avui les terrasses hauran de tancar a les 23h, de diumenge a dijous, i a les 24h, els divendres, dissabtes i vigílies de festius. Les botigues es tancaran a les 22h i els parcs i places també tenen aquesta hora límit. Aquestes noves mesures s'han posat en marxa després de veure un índex elevat d'incompliment de les normes decretades en horari nocturn, com l'ús de mascaretes, el distanciament social i l'agrupament de més de 10 persones, una mesura que la Generalitat ha perllongat fins al 26 de setembre. A més a més el nombre de contagis diaris a la ciutat continua a l'alça.

Com a mesura preventiva està previst  crear un equip de vigilància i control de terrasses i establiments de restauració per controlar el compliment de les mesures higièniques i sanitàries.

A partir d'aquesta setmana també es reforçarà el control general d'ús de mascareta, distància i grups socials amb serveis i operatius específics de la Policia Local. A més a més s'incorporaran diferents perfils d'agents de convivència als barris de Cerdanyola, Rocafonda, Cirera i els Molins per portar a terme accions de sensibilització.