Mataró ha registrat 62 nous positius de covid-19 per proves PCR durant l'última setmana

Entre dilluns i diumenge de la setmana passada Mataró ha sumat 62 nous casos de covid -19 detectats des de les diferents Àrees Bàsiques de Salut a través de provés PCR. La xifra gairebé triplica la de la setmana anterior quan es van registrar 25 casos a la ciutat i confirma un avenç progressiu del coronavirus a Mataró. Per dies, destaquen els 14 positius detectats dimecres 22, la xifra més alta en un sol dia des de la setmana del 13 d'abril. Pel que fa a Àrees Bàsiques de Salut, entre totes les que hi ha a la ciutat destaca la 3, la de Rocafonda-Palau, que acumula 17 del total de 62 casos detectats la passada setmana. De fet aquesta àrea bàsica és la que ha experimentat un augment de casos més important en aquests últims 7 dies.

Fent la comparativa amb la resta de ciutats de característiques similars com Badalona, Santa Coloma de Gramanet o Sabadell podem dir que les xifres de casos de Mataró resulten lleugerament inferiors. Tot i això la ciutat manté una tendència ascendent que no tenen totes aquestes ciutats de mida i característiques similars.

Finalment i pel que fa a ingressos hospitalaris, segons dades del departament de Salut, a hores d'ara hi hauria 9 persones ingressades per coronavirus a l'Hospital de Mataró. Això són 7 més que les últimes dades facilitades pel centre hospitalari a priincipis de la setmana passada.

Informa: A.Gual

Tags: