Mataró fa l’homenatge anual als voluntaris de la ciutat

Nit Voluntariat

La Festa del Voluntariat és un dels actes més destacats del programa dissenyat per l’Ajuntament de Mataró per posar en valor la figura del voluntari.

La trobada va tenir lloc ahir al vespre al Casal Aliança, Per tercer any consecutiu Mataró convoca els voluntaris i voluntàries de la ciutat amb motiu del dia Internacional del Voluntariat, el dia 5 de desembre. Es tracta d'una vetllada festiva amb la doble finalitat de reconèixer la tasca de les persones que realitzen voluntariat a la ciutat i alhora visualitzar els projectes d’aquest àmbit a Mataró. Representants d'entitats com Carme Altayó de la Fundació Hospital i Jaume González de Càritas valoren positivament la iniciativa.

A la festa del voluntariat d’aquest any, s’ha fet menció especial als més de 180 voluntaris que van participar en la custòdia del niu de la tortuga babaua a la platja de Sant Simó durant l'estiu.

Aquest projecte va ser gestionat directament pel Punt del Voluntariat de l'Ajuntament de Mataró, per encàrrec directe de la Generalitat de Catalunya. Un gran repte que va comptar amb la col•laboració de la ciutadania

Informa: O.Debat/ E.Andrés/ L.Barroso