Mataró fa front comú per millorar l’educació de la ciutat

Mataró fa front comú per millorar l’educació de la ciutat

Després de mesos de treball i de debat, la comunitat educativa mataronina ha presentat la publicació “Compromís per l’educació 20/22”. Un document que recull les aportacions, la memòria i la declaració del procés participatiu entorn a l’educació a Mataró en el marc del Pla Estratègic 20/22. (in rdp) El regidor d’Educació Miquel Àngel Vadell, acompanyat del dierector de  l’Escola Pia Santa Anna, Antoni Aguilar, i l’exdirectora de l’Escola Camí del Mig i membre del MEM, Anna Oliveras, han estat els encarregats de presentar públicament aquest document. Una publicació que compte amb un centenar de propostes, una trentena han de ser una realitat. Asseguen que dels cinc eixos, el més destacat i que ha de centrar més esforços és l’eix “Educació i equitat” per aconseguir una ciutat més igualitària i cohesionada. 

El regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, recordar que alguna de les propostes recollides a la publicació ja està en marxa, com la potenciació de la Formació Professional, a través de la creació Secretaria Tècnica.
Entre els reptes que proposa el document hi ha el de fer arribar l’educació infantil a més famílies, sobretot les més necessitades, Fomentar un sentiment de pertinença a la comunicat local, garantís l’equitat en l’accés a les activitats extraescolars o potenciar l’economia col•laborativa. 

"Compromís per l’Educació 20/22” està disponible al web de l’Ajuntament i també en format paper.

 

Informa: Oriol Debat i Sergi Ruiz