Mataró estrena oficialment el Nadal amb l'encesa de les llums

Mataró dona per iniciat el període de Nadal. Aquest diumenge, 1 de desembre s’ha fet l’encesa oficial de les llums que durant les properes setmanes guarniran els carrers de la capital del Maresme. Com ja va passar en els dos anys anteriors, aquesta il·luminació s’estén més enllà del casc antic i també se n’han instal·lat als carrers comercials tant del Centre com dels barris de Rocafonda, Cerdanyola i Peramàs. La idea és fer aquestes zones comercials més atractives. Per donar la benvinguda al Nadal, la plaça de Santa Anna ha acollit un espectacle ple de llum i màgia que ha precedit a aquesta encesa oficial. Una tarda de diumenge en la que també s’ha pogut escoltar un concert de Gospelsons. Diu l’alcalde, David Bote, que espera aquest sigui l’inici d’una bona campanya de Nadal per a la ciutat.

L’espectacle que ha precedit l’encesa oficial de l’enllumenat nadalenc ha estat marcat per la llum, el color i la màgia. Els assistents amb els que hem pogut parlar asseguren que accions com aquestes ambienten més el Nadal a la ciutat.

També aquest cap de setmana s’ha obert la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal. Estarà instal·lada a la plaça Santa Anna fins el 23 de desembre, en horari de matí i tarda. Compta amb 27 parades on s’hi pot trobar tot tipus de productes per decorar la llar i fer el pessebre.