Mataró es paral·litza i se suma a l'aturada general del 3-O

Mataró es paral·litza i se suma a l'aturada general del 3-O

La ciutat de Mataró ha organitzat per a aquest dimarts dues manifestacions. El sindicat CATAC ha impulsat una manifestació ‘Contra la Repressió, per defensar els drets i llibertats’. Una concentració que es durà a terme a partir de les 11 del matí a la Plaça de Miquel Biada, davant de l’Estació.

L’altre gran focus del dia serà a la Riera, davant les portes de l’Ajuntament, on a partir de les 6 de la tarda, Òmnium i la ANC han fet una crida per concentrar-se i donar suport a una aturada general.

Pel que fa al transport, Mataró Bus ha confirmat que durant tota de demà es farà el servei habitual i no alterarà de cap manera ni horaris ni recorreguts.
En canvi, la línia R1 de Rodalies, sí ha decretat serveis mínims per a tot el dia. Només durant a terme el 33% de serveis mínims. O el que és el mateix, només circularà un tren de cada tres. Per això, des de Rodalies recomanen consultar el web.

L’Hospital de Mataró i els Centres d’Atenció Primària del Consorci faran també serveis mínims, com si fos un dissabte, mentre que, si parlem també de serveis, la Unió de Botiguers ha anunciat que s’afegeix a l’aturada general.
També s’hi sumen patronals i sindicats, l’AGRUPE, els Capgrossos de Mataró i el Centre Natació Mataró entre altres entitats esportives.

Tot plegat, ho explicarà MataróAudiovisual, que també complirà els serveis mínims. Un informatiu a partir de les 13,30 hores a través de Mataró Ràdio repassarà l'actualitat informativa del dia. També a partir de les 19 hores de la tarda amb una altra edició informativa especial per Mataró Ràdio i Mataró Televisió, on es parlarà de les concentracions que tinguin lloc a la plaça Miquel Biada i davant de l'ajuntament. 

Informa:
M. Rodríguez