Mataró destina 2,5 milions d'euros al manteniment de la ciutat

L’Ajuntament duu a terme durant el mes de novembre una quinzena d’actuacions de manteniment i millora de la pavimentació de calçada a diferents carrers de la ciutat. En concret, carrers com Avinguda de Lluís Companys, Camí Ral, Camí dels Caputxins o el Carrer d’Altafulla, entre altres.

Són les actuacions d’asfaltat incloses de manera específica en el pressupost de 2017, però, com apunta el regidor d'Espais Públics i Equipaments, Miquel Àngel Vadel, i l’Ajuntament també actuarà durant els propers mesos en altres projectes de millora de la via pública, pel qual el pressupost puja a 2,5 milions d’euros.

En aquest sentit, la setmana passada van començar les obres de reurbanització de la ronda de Miguel de Cervantes dins dels ajuts de la Llei de barris i aquesta setmana s’inicien els treballs de millora i manteniment de voreres de la via pública. 

A més, Aigües de Mataró, reformarà el clavegueram i també reurbanitzarà el carrer de la República Argentina i el de Sant Ramon. Les obres van començar a principis de novembre i està previst que estiguin enllestides abans d’acabar el mes.

Informa: Mar Mir i Marc Rodríguez