Mataró decidirà la setmana vinent què farà amb les platges durant la revetlla

El Procicat recomana que es facin controls d’accés per evitar aglomeracions la nit de Sant Joan

Mataró decidirà la setmana vinent què farà amb les platges durant la revetlla

La ciutat de Mataró no té clar encara si obrirà, o no, les platges durant la revetlla de Sant Joan. Dilluns d’aquesta setmana es va reunir el Comitè d’Emergències de la ciutat i, entre altres qüestions, es va posar sobre la taula la decisió. Una decisió que es va acabar ajornant perquè el Procicat encara no s’havia pronunciat. Ara, però, el Procicat ja ha recomanat que les revetlles a les platges comptin amb controls d’accés per evitar les aglomeracions en aquests espais. És per això que cal limitar els aforaments de les platges i restringir-ne l’accés en cas que es considerin plenes. Tot i això, en cas de no poder controlar-ne els accessos, des de Protecció Civil es recomana el tancament de les platges.

Aquest dijous, l’alcalde David Bote,  ha dit que la ciutat de Mataró està avaluant a través del servei de Protecció Civil i la Policia Local com actuar en el cas de la revetlla a les platges mataronines. La decisió es podria comunicar la setmana vinent.

“No hem decidit encara com planificarem la revetlla. La instrucció del Procicat és d’aquesta mateixa setmana. Nosaltres vam tenir comitè de seguiment de Protecció Civil el dilluns. Al llarg d’aquesta setmana estan avaluant des de la Policia Local i el servei de Protecció Civil què és el que significa en el cas de Mataró aquesta norma que ha fet el Procicat i espero que la setmana vinent ja puguem dir a la nostra ciutat com serà la revetlla de Sant Joan”.

L’Ajuntament de Barcelona, per la seva banda, ja ha anunciat que obrirà les seves platges, però que no permetrà l’entrada de begudes alcohòliques, tendes de campanya o aparells musicals.

Informa: M.Gómez