Mataró continua desinfectant punts sensibles

Mataró continua desinfectant punts sensibles de la ciutat. Aquests dies, l’Ajuntament està netejant l’entorn de l’Hospital, Centres d’Atenció Primària, residències de gent gran i altres edificis municipals. Un d’ells és el bloc d’habitatges assistits del carrer Nuñez de Balboa, al barri de Pla d’en Boet, destinat a persones amb mobilitat reduïda. Una empresa especialitzada s’ha encarregat de la desinfecció de totes les zones comunes de l’edifici i és per això que s’ha alertat els veïns que, durant un parell d’hores del matí, es mantinguessin confinats, sense sortir per comprar o passejar el gos.

Actuacions que se sumen a la desinfecció de diverses residències, com la Residència Laia i el Mirador. També aquesta setmana s’ha procedit a fer desinfeccions a un edifici del carrer Carlemany, al barri de Cerdanyola, ocupat per persones majors de 65 anys. Recordem que aquest és el segment de població de risc que pot patir pitjors conseqüències en cas d’infectar-se de coronavirus.

Totes aquestes actuacions que s’aniran repetint al llarg d’aquests dies, fins que es posi fi a la crisi sanitària derivada per la pandèmia de la Covid-19.

 

Informa: M. Rodríguez