×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró comptarà amb un protocol per prevenir les agressions sexistes en els espais d'oci

Mataró prepara un protocol per lluitar contra les agressions sexistes en els espais d’oci. Un document que ha de servir de guia tant a nivell de prevenció, com per saber el procediment d'actuació més adequat davant aquests tipus de situacions. Més enllà de coordinar i automatitzar els passos a seguir davant possibles agressions sexistes, el document també pretén ser una eina de sensibilització important.  Aquest, hauria de veure la llum el proper mes d’octubre. De fet, així ho va afirmar la regidora de Polítiques de Gènere, Marisa Merchan durant la presentació de la campanya "No és No" engegada per les Santes.

Aquest protocol específic adreçat a tots els espai d'oci i festa de la ciutat vol ser una demostració més del compromís que ja ha mostrat la ciutat davant aquest tipus de situacions. En aquest sentit i durant aquestes Santes, el consistori va reactivar la campanya No és No, per prevenir agressions sexistes durant la festa major. Un desplegament que va comptar amb cinc punts d'atenció que es van activar de forma alterna en funció del dia i dels actes programats.

 

Informa: A.Gual