Mataró commemora el Dia Internacional de la Gent Gran

Mataró ha celebrat el dia Internacional de la gent gran amb la lectura d’un manifest redactat pel consell de la gent gran. 14 punts que posen sobre la taula les necessitats de les persones majors de 60 anys, un percentatge elevat de la població mataronina que vol sentir-se part de la societat i comptar amb diversos espais de referència. Per això, l’Ajuntament treballa en l’elaboració d’una diagnosi per conèixer la visió que té la gent gran de la ciutat i quines són les seves necessitats.

A l’acte de lectura, celebrat a la Nau Gaudí, hi ha assistit una representació important de gent gran, per fer-se escoltar i explicar un a un els punts del manifest escrit expressament per a l’ocasió. Entre les demandes, Maria Antònia Trujillo, membre del consell de la gent gran, assegura que els fan falta espais socials, més quantitat de places públiques a les residències i disminuir les llistes d’espera de la seguretat social.

Entre les demandes a la ciutat, la gent gran també espera comptar amb més mesures de protecció i seguretat, així com l’aposta per crear noves activitats i millorar la convivència amb la resta de la ciutadania.

 

Informa: M.Rodríguez/ J.Peñaranda

Tags: