Mataró commemora el Dia Internacional contra la violència vers les dones

L'Ajuntament de Mataró ha coordinat un programa d'activitats per commemorar el 25 de novembre, Dia internacional contra la violència vers les dones. Enguany, pel Dia Internacional contra la violència, s'ha adaptat a la realitat del moment i a la nova legislació el Protocol per a l'Abordatge Integral de la Violència Masclista.D'altra banda, també hi ha programades més d'una vintena d'activitats.

Mataró commemora el Dia Internacional contra la violència vers les dones amb una vintena d'activitats que duraran fins a 12 de desembre
El programa d'enguany porta com a lema "Prou" i vol fer reflexionar sobre la necessitat d'erradicar la violència masclista per poder ser lliures.
L'acte central tindrà lloc el dissabte 25 de novembre, a partir de dos quarts de 8 del vespre, com cada 25 de mes, davant de l'Ajuntament on hi haurà un record a les dones assassinades per violència masclista; un acte i per últim es farà la lectura del Manifest. Aquesta jornada inclou moltes altres activitats, dirigides a tota la població, com exposicions, hores del conte, teatre-fòrum, lectures dramatitzades i xerrades.
I es que, el Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) de l'Ajuntament de Mataró ha derivat, fins al 31 d'octubre, a 92 dones al Servei d'Intervenció Especialitzada (SEI) de la Generalitat de Catalunya que ofereix atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit o pateixen situació de violència, i també als seus fills i filles.