Mataró celebra la vuitena edició de la Festa al Port

Mataró acull aquest cap de setmana una nova festa al Port. Serà la vuitena edició d’un conjunt d’activitats que volen posar el mar en valor, aprofitar les oportunitats que ofereix i donar a conèixer tota l’oferta d’activitats nàutiques que es poden fer durant tot l’any a la ciutat. La tècnica de promoció econòmica de l’Ajuntament, Anna Carbonell, afirma que aquest cap de setmana s’oferiran 3.000 places gratuïtes per fer sortides en golondrina, tastets per fer caiac vela lleugera o rem.

La major part d’aquestes activitats són amb inscripció prèvia fins a esgotar places. Unes inscripcions que es poden fer al web  visitmataro.cat, al telèfon d’atenció ciutadana i als Centres Cívics. Entre les novetats, enguany l’Escola de vela amplia la seva oferta amb altres propostes. Es podrà fer windsurf o sortides en veler transatlàntic mini, de 6,5 metres. També hi haurà inflables remolcats a gran velocitat.

Més enllà de les activitats aquàtiques, també hi haurà una mostra nàutica, tallers de sensibilització sobre l’efecte nocius dels plàstics, un Mercat Mariner amb una variada selecció de productes d’artesania i alimentació, activitats infantils i familiars, i el concert de “Gigante de la Rumba”.

Informa: M.Rodríguez