Mataró celebra aquest diumenge la desena Trobada Interreligiosa

La Jornada Mundial de la Pau fa 10 anys que se celebra a Mataró. Una efemèride que es commemora el dia 1 de gener i que a la ciutat se celebra, juntament amb el Dia Internacional de totes les religions del món, a la Trobada Interreligiosa. Precisament aquest diumenge tindrà lloc aquest acte, convocat per Justícia i Pau i Al Ouahda, i en el que també hi prendran part Hidaya, el Grup Pregària per la Pau i l'Església de Jesucrist dels Últims Temps. La presidenta de Justícia i Pau, Dolors Fernández, explica que la convocatòria cada cop ha anat aplegant més entitats perquè l'objectiu és donar a conèixer a la societat que tot i les diferències, les religions treballen per la pau i la convivència. 

Una cita que des de fa 8 anys té lloc al Racó de la Pau al nou Parc Central. En cas de pluja, s'acostuma a emplaçar al Casal de la gent gran del Parc. Cada una de les entitats intervenen amb un text i cada religió aporta una de les seves pregàries. Una dels màximes fites de la Trobada Interreligiosa en aquests 10 anys ha estat aconseguir que l'acte es mantingui, tot i la situació particular de cada una de les entitats integrants. 

La desena Trobada Interreligiosa tindrà lloc aquest diumenge dia 19 de gener a dos quarts de 12 del matí al Racó de la Pau del nou Parc Central.

Informa: C.Sánchez