'Mataró Camina per l'Alzheimer' recapta més de 25.000 euros

"Mataró Camina per l'Alzheimer" ha aconseguit aquest 2018 un nou record d'inscrits i de recaptació. Així es va donar a conèixer durant el Sopar Solidari Mataró Camina d'aquest passat dissabte a l'Hotel Atenea Port. En total es van recaptar 25.248 euros, 7000 més que l'any passat i s'hi van inscriure 5060 persones. Durant el sopar l'entitat "Mataró Camina", organitzadora de la caminada, va fer el lliurament del xec a l’Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer. Uns diners que aniran adreçats a millorar la qualitat de vida dels pacients que pateixen aquesta malaltia i a les seves famílies.

Aquest any, amb els diners recaptats, es vol invertir també en maquinària per poder posar en funcionament un sala multisensorial. Un recurs terapèutic que ja s'ha demostrat, millora substancialment la qualitat de vida de les persones que pateixen Alzheimer. Un centenar de persones van assistir al Sopar Solidari d'aquets any.

Juan Antoni Ciller, president de Mataró Camina, també va destacar la feina feta al llarg d'aquestes 11 anys, a nivell de voluntariat, per tirar endavant i fer créixer la caminada. En aquest sentit va destacar que falta un relleu generacional, per tal de garantir-ne el futur.

 

Informa: A.Gual/ J.Masriera