Mataró Camina aporta 24.319€ a la millora de la qualitat de vida dels malalts d’Alzheimer

Mataró Camina ha tornat a aportar més de 20.000€ a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia. Per ser exactes, la xifra assolida enguany és de 24.319,27€ . Aquesta quantitat correspon als beneficis obtinguts de la XII Caminada per l’Alzheimer  la qual va aplegar prop de 5.000 participants. L’entrega del xec es va fer dissabte en una nova edició del sopar solidari que organitza Mataró Camina als salons de l’Hotel Atena Parc.

A aquesta aportació se li han d’afegir 6.000€ que dona La Caixa per a la investigació sobre els gossos guia en l’àmbit dels malalts d’Alzheimer.

A l’acte de lliurament hi van assistir un centenar de persones. Els encarregats de presidir-lo van ser l’alcalde de Mataró, David Bote, el president de Mataró Camina, Juan Antonio Ciller i la presidenta de l’AFAM, Maria Àngels Fradera. En el torn de parlaments, Ciller va aprofitar per agrair la solidaritat de la gent de la ciutat vers les persones amb Alzheimer i les seves famílies. Fradera, per la seva banda, va donar les gràcies a Mataró Camina per l’esforç que suposa l’organització d’esdeveniments com la caminada.

Informa: L.Sanmiquel