Mataró Audiovisual se suma a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio

Mataró Audiovisual, a través de Mataró Ràdio, se suma avui a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio, que es commemora el 13 de febrer. L’emissora municipal ha previst alguns programes especials, com l’edició del programa El Mirador d’aquest matí, que ha comptat amb la presència de persones vinculades a la ràdio i col·laboradors històrics de Mataró Ràdio. El programa Ona Maresme també ha plantejat continguts especials i aquesta nit, a partir de les 12, es podrà escoltar el programa de La Xarxa “Enganxa la ràdio”.

Coincidint amb aquest Dia Mundial de la Ràdio, la directora de Mataró Audiovisual, Mei Ros, ha destacat en una entrevista els canvis que internet ha provocat en el consum dels mitjans de comunicació. En aquest sentit ha assegurat que s’ha convertit en un aliat de la ràdio. Una mostra són les dues noves plataformes a través de les quals es pot escoltar des de fa pocs dies l’emissora municipal en directe, com són Ràdio Garden i Tunein.

Una de les particularitats de Mataró Ràdio, que va inaugurar les seves emissions regulars l’11 de setembre de 2006, és la participació voluntària de persones i entitats. Mei Ros ha assegurat que precisament una de les funcions més destacades de l’emissora és donar veu a entitats i persones que tenen coses a dir. A més, la directora destaca la funció dinamitzadora i de participació que fa a la ciutat. En aquest sentit explica que a dia d’avui, continua havent-hi interès per sumar nous programes a la graella.

Mataró Ràdio va fer la seva primera emissió el 25 juliol del 2006 i iniciava les emissions regulars l’11 de setembre del mateix any. Fa 3 anys va iniciar un procés de fusió amb M1tv, del que n’ha sortit el projecte transmèdia de Mataró Audiovisual, que compta amb canals de ràdio, televisió i internet.

Informa: C.Sánchez