Mataró Audiovisual se suma a la celebració de Sant Jordi

Mataró Audiovisual ha decidit sumar-se a la celebració de Sant Jordi. Per aquest motiu ha preparat una programació especial amb continguts dedicats a la diada d’aquest 23 d’abril. Així, el programa el Mirador entrevistarà autors, llibreries, floristeries i biblioteques i el programa Ona Maresme analitzarà aquest sector des dels diferents punts de la comarca amb els que treballa cada tarda.

A banda de la programació especial Mataró Audiovisual oferirà alguns dels actes que l’Ajuntament ha preparat perquè es visqui el Sant Jordi virtualment. Així doncs el 23 d’abril es podrà veure per Mataró Televisió i a través de www.mataroaudiovisual.cat l’Hora del Conte especial Sant Jordi “És molt dur ser princesa” a les 12 del migdia i l’Hora del Conte “La Nuvolina i l’Estel” a les cinc de la tarda. També es podrà visualitzar un resum de la diada castellera dels Capgrossos de Mataró de l’any passat a partir de dos quarts de vuit del vespre. I quan siguin les 21h, serà el moment de la Fogonada. Mataró Audiovisual oferirà, per ràdio i televisió, la música d’aquest acte tan mataroní.

Des d’aquest mitjà de comunicació també s’emetrà el Llibre Gegant de Contes virtual que enguany arriba a la seva 44a edició. Serà el 26 d’abril i de 12h a 14h es podran veure els il·lustradors fent les seves creacions.

Informa: M.Gómez