×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró Audiovisual bat xifres d’audiència amb la cobertura de les eleccions municipals

Mataró Audiovisual arriba als 124.967 espectadors durant el programa Especial Eleccions del passat 26 de maig. El punt de màxima audiència es va registrar a les 23:18 minuts, just abans de la compareixença de David Bote, amb 22.083 espectadors veient el programa al mateix moment, mentre que la mitja de temps de visionat del programa va ser de 83 minuts per espectador. Unes xifres de rècord que també es van donar en l’emissió en directe a través de la pàgina web, tant per ràdio com per televisió. En aquest sentit i durant les més de 4 hores que va durar el programa especial, es van registrar un total de 33.172 connexions amb el directe.

Destacar també l’ampli seguiment del Debat Preelectoral de Mataró Audiovisual del 21 de maig. Durant el debat, i en les seves dues repeticions, es va arribar a una audiència acumulada que es en els 50.000 espectadors. El debat va arrencar a les 8 del vespre i va tenir una durada d’1 hora i 40 minuts.