Mataró aposta per obrir comerços dimarts enlloc de diumenge

Des de l’Ajuntament es defensa aquest canvi per tal de que el comerç de la ciutat no es vegi tant afectat per les restriccions de mobilitat que hi ha els caps de setmana

Mataró ha decidit que els comerços de la ciutat puguin obrir el proper dimarts 8 de desembre (dia de la Puríssima) en comptes d’aquest diumenge 6 de desembre. Segons la regidora de Promoció de Ciutat i Comerç, Núria Moreno, aquesta mesura s’ha decidit aplicar perquè el teixit comercial local no es vegi tant afectat per les restriccions de mobilitat que imperen els caps de setmana.

Segons Moreno, aquesta decisió s’ha adoptat també després d’haver-ho parlat amb els comerços mataronins i d’haver demanat l’autorització d’aquest canvi de data a la Generalitat.La titular de Promoció de Ciutat i Comerç  també ha assenyalat que el fet d’obrir dimarts en comptes de diumenge pot servir perquè les botigues que obrin “puguin aprofitar el fluxe de visitants” que vinguin a Mataró.

La regidora ha manifestat que és complicat fer una previsió de les vendes d’aquests dies. Amb tot ha assenyalat que els comerços es podrien beneficiar de la proximitat del Nadal i de que la població en general està fent previsions de compra d’una manera més progressiva.