Mataró acull el 'Concert per la llibertat dels presos polítics' impulsat per l'ANC

Dissabte al vespre la Plaça de l’Ajuntament es va omplir per acollir el Concert per la llibertat dels presos polítics organitzat per l’ANC de Mataró. Per damunt l’escenari hi van passar el cantautor Marc Ràmia, la cantant de soul Maria Lamata, Ebri Knight i el DJ Lo Puto Cat, que va ser l’encarregat de posar el punt i final a l’acte. Un concert que en el que es va demanar la llibertat dels Jordis i els polítics empresonats i en el que es van recollir diners per la caixa de solidaritat amb els presos i polítics exiliats.

Un dels moments més emotius del concert es va viure amb la intervenció del a neboda d’Oriol Junqueras, que juntament amb la resta de familiars del polítics empresonats han impulsat l’Associació dels drets civils catalans. Un parlament en el que es va voler agrair aquest tipus de mobilitzacions i el  recolzament, en general, que els familiars estan rebent per part de la societat civil.

Durant l’acte també es van llegir escrits fets pels mateixos polítics que ara mateix són a presó i es va fer la lectura d’un manifest per reclamar la seva llibertat.

 

Informa: A.Gual