Maresme Oncològic prepara la 12a Caminada contra el Càncer de mama

Fa un mes que Maresme Oncològic va inaugurar les seves noves instal·lacions al carrer Argentona. Aquest canvi li permetrà ampliar la seva cartera d'activitats. Actualment realitzen teràpies de reiki, massatges limfàtics, reflexoteràpia, manualitats o tallers de memòria. D'altra banda, també han pogut millorar el servei de suport a les persones que han estat diagnosticades de càncer i a les seves famílies.

Una de les activitats anuals que organitza l'associació és la Caminada contra el Càncer de mama. Aquest any arriba a la seva 12ena edició i els diners recaptats ajudaran a Maresme Oncològic a poder mantenir els serveis i els professionals que integren l'entitat. Pel que fa a la caminada, se celebrarà el proper 20 d'octubre i tindrà dos traçats: un de 7km i un altre de 4.

El ritme d'inscripcions a aquestes alçades és bo. Pels que encara no hi estiguin apuntats, han de saber que encara hi són a temps. Només cal apropar-se a un dels punts d'inscripció que són l'Escola Cor de Maria, Les Esmandies, el 6 didals, la Lencería Montse Pedrosa, la Plaça Illa Cristina, la Plaça Santa Anna i l'Hospital de Mataró. El preu pels adults és de 9 euros i pels infants de 5.

 

Informa: L.Sanmiquel / J.Monfort