Manifestació a l'IE Mar Mediterrània per reclamar més seguretat

L'han conovocat les mares i pares del centre arran del robatori de la setmana passada. A la manifestació també hi han assistit l'alcalde de Mataró, el regidor d'Educació i el director de Serveis Territorials

Concentració d'alumnes i famílies davant l'IES Mar Mediterrània
Concentració d'alumnes i famílies davant l'IES Mar Mediterrània

Mares, pares i alumnes de l'IE Mar Mediterrània s'han concentrat aquest matí davant el centre educatiu per demanar més seguretat, després del robatori patit ara fa una setmana. Aquesta última vegada els lladres s’han emportat 17 portàtils amb què els alumnes de primària treballaven dins l'aula. Això no és la primera vegada que passa i fins que la Generalitat no torna a proveir al centre amb aquest material el desenvolupament del projecte educatiu es veu alterat. Un fet que ja va denunciar el mateix centre educatiu i que preocupa també a familiars i alumnes.

A la concentració també hi ha assistit l'alcalde de la ciutat David Bote, el regidor d'Educació Miquel Àngel Vadell i el director de Serveis Territorials del Maresme i Vallès Oriental Simó Lopez, que en acabar s'han reunit amb la direcció del centre i representants de l'AMPA. L'Ajuntament ja va fer, conjuntament amb Serveis Territorials, una inversió aquest estiu passat per millorar la seguretat d'aquest i altres centres de la ciutat. La intenció ara és plantejar noves actuacions per seguir blindant els centres educatius i evitar futurs robatoris.

Les diferents parts s'han emplaçat a tornar-se a trobar dilluns, on s'espera poder definir quines són les actuacions immediates que es portaran a terme per millorar la seguretat al centre.

 

Informa: A.Gual