Maltaró omple de cervesa artesana la plaça de l'Ajuntament

Mataró ha vist néixer aquest dissabte la primera fira de cervesa artesana de la ciutat. Sota el nom de Maltaró, una desena de cervesers d’arreu de Catalunya es van concentrar a la plaça de l’Ajuntament per donar a conèixer les cerveses que elaboren. Tot en una jornada en què no hi va faltar tampoc la música, els jocs i el menjar, amb quatre foodtrucks. Per poder tastar les diverses cerveses que hi havia a cada parada, es van comercialitzar a la mateixa fira 1.600 gots de vidre de la capacitat d’un quinto (25cl) pel preu de tres euros. Gots que es van acabar abans de finalitzar la jornada. Adrià Felisart, de Molta Malta, coorganitzadors d’aquesta fira, explica que l’objectiu de crear Maltaró va ser el de seguir donant a conèixer el món de la cervesa artesana i la cultura que l’envolta.

Una cultura de la cervesa artesana que a Catalunya està en auge. De fet, Felisart assegura que aquest tipus de cervesa va començar a introduir-se a territori català ara fa una dècada, no ha sigut fins aquests últims anys quan la gent s’hi ha començat a interessar.

“Black Wood”, “Outside hours”, “Me dice que queme coses”, “Tiger mosquito” i “The meetup” van ser els grups que van actuar durant les més de 12 hores que va durar Maltaró.

 

Informa: S.Ruiz/J.Méndez