Més de dos milions i mig de visitants al Maresme entre juny i juliol

A l'espera de recollir les dades del mes d'agost, des del Consorci Turisme del Maresme es mostren satisfets per la recuperació del sector

El Maresme encarrila la recuperació del sector turístic després d'arrossegar els efectes de la pandèmia els dos últims estius. Entre els mesos de juny i juliol d'aquest any, la comarca ha rebut més de dos milions i mig de visitants. Encara amb l’agost per resoldre, es tracta d’una millora substancial respecte els dos darrers anys, tot i que no s'arriba a les dades que va deixar l'estiu del 2019.

Ho ha explicat el president del Consorci de Turisme del Maresme, Joaquim Arnó, al Mataró al Dia.

Joaquim Arnó, president del Consorci de Turisme del Maresme: "Estem parlant dels visitants que es poden censar d'alguna manera i, per tant, s'han allotjat en algun dels establiments del nostre territori. També veiem que s'ha recuperat molt el visitant internacional. Si bé l'any passat teníem entre un 70 o un 80% i, en alguns casos, un 90% de visitants d'interior, aquest cop estem sobre el 40% en funció del tipus d'establiment."

Des del Consorci, així com des de l’Ajuntament de Mataró, s’està treballant per recopilar les dades senceres del mes d’agost i fer un bon balanç. De moment, es mostren satisfets amb la recuperació de la presencia de turisme.

Informa: F.Andrés