Més de 600 persones opten a 14 places de Policia Local a Mataró

Les proves s'han fet al TecnoCampus i hi han participat 443 homes i 170 dones

Més de 600 persones han participat aquest cap de setmana a les proves per ser Policia Local a Mataró que s’han fet al TecnoCampus. En total han estat 443 homes i 170 dones que han fet la primera i segona prova del procés selectiu, una teòrica i l’altra pràctica sobre cultura general i coneixements específics de la professió. Totes aquestes persones opten a una de les 14 places públiques convocades per l’Ajuntament de Mataró. Aquest és el procés més massiu que s’ha viscut a la ciutat per optar a un lloc públic, i també la vegada que més dones s’han presentat per optar a un lloc a la Policia Local. Molts dels participants fa temps que es preparen per aquestes oposicions.

Les persones que hagin superat aquestes dues proves seguiran el procés selectiu que continuarà amb les proves físiques, les psicotècniques i les de català. Aquestes places es convoquen amb la voluntat de cobrir totes les vacants que hi ha actualment al cos policial.

Un cop superades totes les proves es farà la llista definitiva de les 14 persones seleccionades. Llavors serà el torn de la fase de formació amb 9 mesos de classe a l’Institut de Seguretat Pública i s’acabarà el procés amb el període de pràctiques.      

Informa: A.Gual