Més de 600 persones ja s’han inscrit al Mataró Camina per l’Alzheimer

La cita solidària recupera els tres recorreguts habituals i hi afegeix animació i atraccions per celebrar la 15a edició. L’organització espera arribar als 5.000 participants

Mataró caminarà per l'Alzheimer el 25 de setembre. Després de dos anys d’alternatives per la pandèmia, la cita solidària recupera els tres recorreguts habituals: el llarg i de dificultat alta, de 15,8km; el curt i de dificultat mitja, de 12,6km; i l’urbà i accessible, de dificultat baixa i 4,15km. També tornen la samarreta per als adults –grisa-, la gorra per als menors de 12 anys i els entrepans, que van inclosos amb la inscripció. De moment ja hi ha més de 600 participants.

Joan Antoni Ciller, vicepresident de Mataró Camina: "Les inscripcions van a tope. És la primera vegada que a 7 de setembre superem les 600. Encara ens queden dues setmanes i hem de pensar que lúltima setmana s'acostumen a fer el 60% de les inscripcions. Tenint en compte això, aquest any esperem arribar a les 5.000 inscripcions."

Per fer realitat aquest objectiu, les inscripcions estaran obertes fins a l’últim moment. Es poden fer al web www.matarocamina.cat o en qualsevol dels punts físics que l’associació Mataró Camina habilita durant tot el mes:

-Mataró Parc (passadís de la primera planta): de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes d’11 a 20.30h
-Escola Cor de Maria: de dilluns a divendres d’11 a 13h i de 17 a 20h
-Plaça Illa Cristina: de dilluns a divendres d’11 a 13h i de 17 a 20h i els dissabtes d’11 a 13 i de 16 a 20h
-Plaça de Santa Anna: tots els dissabtes fins al dia 24 d’11 a 21h

La 15a edició de Mataró Camina per l’Alzheimer arriba carregada de novetats per celebrar l’aniversari rodó. A l’arribada, a banda d’entrepans i begudes, també hi haurà música, batucada i atraccions per als més petits com a cirereta d’una activitat consolidada des de fa anys en el calendari mataroní.

Bea Delgado, regidora d'Esports: "Està inclosa en el programa de l’Ajuntament ‘Mou-te amb cor’, com tota activitat física o esportiva que aporta una vessant solidària. Els donem tot el suport i infraestructura que necessitin.”

Tot plegat amb l’objectiu de conscienciar sobre l’Alzheimer i aportar un granet de sorra en el dia a dia de les famílies que pateixen aquesta malaltia de ben a prop.

Maria Àngels Fradera, presidenta AFAM (Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Maresme): "L’AFAM no pot estar més agraïda a Mataró Camina per l’aportació econòmica i difusió que fan de l’Alzheimer. Una malaltia molt llarga, estructural familiar i que té molts problemes. Amb la caminada, entre la divulgació i la recaptació, podem tirar endavant una temporada més.”

En aquesta 15a edició no hi faltaran el cava solidari de la caminada i el concurs fotogràfic a les xarxes socials a través de l’etiqueta #caminaalzheimer22

Informa: L.Cera