Més presència policial a Cerdanyola i Rocafonda-El Palau-Escorxador

L'Ajuntament ha anunciat avui que la Policia Local tindrà més presència als barris de Cerdanyola i Rocafonda-El Palau-Escorxador, per donar resposta a la demanda ciutadana de seguretat, després dels diversos actes delictius i incívics que s’han produït en les darreres setmanes.

Els dos barris tindran vigilància per part d’una unitat fixa les 24 hores del dia, de dilluns a divendres, i els caps de setmana s’hi destinaran els efectius disponibles. A més, el consistori informa que s’han posat en marxa mesures per millorar la seguretat i el civisme: es preveu instal·lar càmeres de videovigilància al parc de Rocafonda i augmentar la intensitat lumínica de l’enllumenat.

L’Ajuntament també vol conèixer i controlar els establiments on existeixen indicis o queixes sobre consum de drogues, incivisme o irregularitats administratives. És per això que el consistori fa una crida als ciutadans perquè denuncïin qualsevol fet delictiu del que hagin estat víctimes o testimonis directes, perquè asseguren que la informació pot ser imprescindible per resoldre diversos casos.