Més d'una seixantena d'estudiants participaran a la segona edició del Hackathon

foto: Tcm. Els guanyadors del Hackathon de l'any passat

El Tecnocampus acull aquest cap de setmana la segona edició de la Hackathon. Una cita que reuneix joves universitaris o de cicles formatius o batxillerat que treballin durant 48 hores sota pressió per resoldre un repte plantejat en l'àmbit de la programació. En aquest cas aquest repte el posarà sobre la taula l'ajuntament de Mataró i estarà vinculat amb la mobilitat sostenible. En aquesta segona edició de la Hackathon es preveu que hi participin una seixantena d'estudiants, que estaran assessorats per mentors de SOMobilitat.

Una de les novetats de l'edició d'aquest any de la Hackathon és que dues empreses patrocinadores s'han interessat en venir presencialment a la marató per descobrir nous talents. Una manera de conèixer nou potencial   en circumstàncies diferents a les que es poden donar en una entrevista de feina.

També com a novetat, aquest any els participants podran passar la nit a les instal·lacions del Tecnocampus amb l'objectiu de poder treballar fins tard. El primer premi consisteix en 2mil euros i en 500 euros el segon i el tercer.

 

Informa: C.Sànchez