Més d'un centenar d'estudiants s'han sumat a la vaga general amb una manifestació

Fotografia: Mataró Audiovisual

Manifestació aquest matí pels carrers de Mataró de més d'un centenar d'estudiants en motiu de la vaga general d’aquest 21 de febrer. La manifestació ha començat minuts després de 2/4 d’11 del matí davant l’Institut Thos i Codina. Una manifestació que ha passat per diversos instituts de la ciutat, com l’Alexandre Satorras, el Damià Campeny i l’Escola Pia Santa Anna. Durant el recorregut, també s’han aturat davant de l’Ajuntament on han llegit un manifest. Una manifestació convocada per diversos col·lectius com Jovent Republicà, la Forja i SEPC per protestar en contra del judici del procés i reclamar millores laborals, la plena igualtat de gènere i una rebaixa en les taxes universitàries. Per Jubany, que els estudiants és es manifestin i se sumin a les vagues és rellevant perquè ajuda a conscienciar a tothom des de joves de la importància de defensar els drets laborals i humans.

Al llarg de la manifestació, els estudiants han cridat diversos càntics com “Vaga general”, “Els carrers seran sempre nostres”, “Independència” o “Canya contra Espanya; guerra per la terra”.

La manifestació estudiantil ha arribat fins a la plaça Miquel Biada, on s’han sumat a les 12 del migdia a la manifestació central de la vaga general a Mataró.

 

Informa: S.Ruiz/ F.Valls