×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Més de la meitat de la zona blava de Mataró serà gratuïta durant l’agost

Prop del 60% dels estacionaments en zona blava de la ciutat seran gratuïts des de l’1 d’agost.  La mesura l’impulsa l’empresa municipal PUMSA, amb l’objectiu de potenciar la rotació de vehicles i, de pas, millorar la mobilitat.

Es podrà estacionar sense pagar en més de la meitat de places d’aparcament de zona blava durant tot el mes.

Del miler de places de zona blava que hi ha a la ciutat, es facilita la rotació a les zones més properes a la platja i es mantenen de pagament, mentre que se n’alliberen d’altres a la zona del centre, perquè hi ha menys afluència de vehicles durant l’agost.

La Riera, El camí Ral, el carrer d’Argentona o Plaça d’Espanya són alguns dels carrers d’entre molts d’altres de la zona 1 i 4 que no s’hauran de pagar.

Els conductors i conductores podran identificar clarament quines zones queden lliures de pagament, perquè els parquímetres estaran tancats i hi haurà cartells informatius a totes les màquines expenedores de tiquets d’aparcament. 

Informa: M.Rodríguez