Més de 6.000 persones caminen contra el càncer de mama

Més de 6000 persones van caminar aquest diumenge contra el càncer de mama. Una xifra similar a la de l'any passat i que fa que s'assoleixin els objectius que s'havia marcat l'organització. De fet de les persones participants, 6000 van poder optar a la samarreta i l'entrepà, la resta d'inscrites, unes 200, només van poder fer-se amb la samarreta. Aquesta caminada solidària l'organitza cada any la fundació Maresme Oncològic i es fa amb la voluntat de donar visibilitat a la malaltia, alhora que recaptar fons per a la millora de la qualitat de vida de les persones afectades.

Aquesta caminada urbana va tornar a comptar amb dos recorreguts diferenciats, un de 7 quilòmetres i un altre de 4. La sortida es va fer des del Nou Parc Central i l'arribada va ser al Passeig Marítim, on enmig es va posar el punt final a l'acte amb un esmorzar i música en directe. Un dels canvis plantejats per aquest any va arribar al final de l'acte, amb la substitució de la tradicional enlairada de globus per una pluja de globus.

Una caminada que s'emmarca en el Dia Mundial del Càncer de Mama, que va ser el passat 19 d'octubre i que ja s'ha convertit en tota una tradició a la ciutat de Mataró. Aquest any s'arribava a la 12a edició.

Informa: A.Gual