Més de 5500 mataronins, sense llum per una avaria d’Endesa

Més de 5.500 afectats a Mataró per la desconnexió fortuïta de dos cables de mitjana tensió entre ahir a la tarda i aquest matí que subministren electricitat a la ciutat. Segons informa Endesa, l’afectació d’ahir a la tarda es va produir entre les 14:26 i les 15:38 i va afectar a 2.600 clients en el moment àlgid de l’averia. Aquest matí, l’afectació l’han patit 3.000 clients entre les 7:30 i les 9:30. Uns incidents que Endesa assegura que ja han estat resolts.

Unes afectacions que ja els veïns els veïns de diverses zones de la ciutat van alertar ja ahir a la tarda a través de les xarxes socials. Concretament les crítiques van arribar de gent que viu a zona de Plaça de Cuba, Plaça Santa Anna, carrer Churruca, carrer Jaume Recoder, Ronda Prim, carrer Colon, al passeig Carles Padrós, a Palau-Escorxador, Rocafonda, algunes zones de l’Havana i les urbanitzacions de Can Bruguera i Les Sureres.

Una incidència que ja es va produir a finals del mes de juliol. En aquella ocasió, va afectar a més de 6.400 mataronins que també es van quedar sense llum per la desconnexió d’una línia elèctrica de mitjana tensió. Un incident que va comportar que l’alcalde de la ciutat, David Bote, dirigís una carta a Endesa reclamant informació sobre aquell episodi i les mesures que té l’empresa per evitar que es repetís.

 

Informa: S.Ruiz