Més de 510.000 vehicles surten de l’àrea metropolitana aquest pont

El Servei Català de Trànsit demana màxima prudència per evitar accidents, incidències i accidents mortals al llarg d’aquest pont de Tots Sants. S’ha organitzat conjuntament amb els Mossos d’Esquadra un dispositiu especial per garantir la mobilitat segura i detectant el consum d’alcohol i drogues a més de les possibles distraccions al volant. Durant els dies de pont s’establiran prop de 1.100 controls “per garantir una mobilitat segura”.

Uns 510.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana amb motiu d’aquest pont i que les vies que registraran més volum de circulació seran les que accedeixen cap a zones de muntanya.

Si s’han de fer desplaçaments llargs es recomana fer-los a partir de demà dijous ja que avui encara s’esperen ruixats arreu del país i la calçada podria estar molt molla.

Precisament, durant aquest 2018 han mort a les carreteres i autopistes catalanes 163 persones - un 21,6% més que en el mateix període de l’any passat - en 138 accidents mortals.

Pel que fa al temps durant el pont les temperatures aniran a l’alça després d’aquesta borrasca que afecta a bona part del país aquest dimecres i el temps es mantindrà força estable. De cara al cap de setmana no es preveuen pluges tot i que el dissabte al vespre podria arribar algun ruixat puntual al nord del Maresme tot i que la situació es restablirà per diumenge amb força bonança arreu de la comarca.