Més de 460 mil vehicles sortiran de l'àrea metropolitana pel cap de setmana del Pilar

El Servei Català de Trànsit preveu que entre les 15h d’avui i de demà es mobilitzin prop de 465.000 vehicles de l’àrea metropolitana de Barcelona pel cap de setmana llarg del Pilar. També es preveu un intens retorn de vehicles cap a l’àrea metropolitana el diumenge entre les 12h i les 24h. Es preveu que en aquesta franja tornin a l’àrea metropolitana uns 265.000 vehicles. Per minimitzar les possibles complicacions viàries, el Servei Català del Trànsit i els Mossos d’Esquadra han establert un dispositiu especial de trànsit entre les 15h d’avui i les 14h de diumenge.

Durant aquest cap de setmana del Pilar, el Servei Català de Trànsit calcula que es podran registrar retencions especialment a la C-16, la C-17, la C-14 i l’N-145 d’accés a Andorra. L’AP-7, N-II direcció el Papiol, N-340 i N-240 també poden patir retencions la tarda de dijous per diverses marxes lentes convocades pel sector del transport.

Des del Servei Català de Trànsit es demana a prudència als conductors i extremar la precaució a la carretera. També alerta que el factor humà és present en bona part dels accidents i demana, tant als conductors com als acompanyants, una actitud prudent i segura en els seus desplaçaments. 

 

Informa: S.Ruiz