Més de 3.000 samarretes de Les Santes venudes l'endemà de l'obertura de la botiga

Les Santes 2018

Més de 3 mil samarretes de Les Santes ja s'ha venut a la botiga, de les 7 mil que hi havien disponibles. I és que 900 mataronins i mataronines s’han apropat ja a la botiga física de la festa major per adquirir la seva samarreta commemorativa. A la botiga s’hi pot trobar una àmplia oferta de talles, que van des dels 2 anys fins a la 3XL i de diferents tipus de colls i mànigues. A més, també estan a la venda les figuretes dels gegants i les comparses de la ciutat entre d’altres productes de marxandatge que s’hi poden trobar.

Com cada any, en el primer dia d’obertura de la botiga, es van formar cues de gent que es volia assegurar de poder adquirir la samarreta, prop de 600 persones van comprar 800 samarretes de forma presencial sumades a les més de dues mil que ja s’havien encarregat prèviament per internet. Per a les compres On-line es va habilitar una cua especial des d'on es van atendre a unes 300 persones.

A l’edició d’enguany, s’han augmentat les vendes respecte al dia d’obertura de la botiga de l’any anterior i es preveu que durant els propers dies, desenes i desenes de persones segueixin anant a comprar el marxandatge de la festa major de Mataró.

Informa: M.Gómez/ O.Agramunt