L'UCI de l'Hospital de Mataró supera la vintena de pacients amb Covid-19

A hores d’ara hi ha 22 persones a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital, 5 més que divendres. Durant l’última setmana s’han produït 14 defuncions per Covid-19 al centre hospitalari

Creix el nombre de persones ingressades per Covid-19 a les Unitats de Cures Intensives de l’Hospital de Mataró. Segons informa el Consorci Sanitari del Maresme, a dia d’avui hi ha 22 pacients amb coronavirus a les UCIs de l’Hospital, 5 més que les que hi havia divendres. Recordem que el centre sanitari mataroní va haver de reforçar la setmana passada el nombre de llits de la Unitat de Cures Intensives per fer front a l’augment de casos de Covid-19. L’ampliació va ser de 8 llits provisionals, fent que ara l’hospital mataroní tingui 30 llits d’UCI.

Entre divendres i avui també s’ha incrementat el nombre de persones hospitalitzades per Covid-19, passant de 95 divendres a 98 avui. Una xifra que engloba tant els pacient que hi ha a planta de l’Hospital de Mataró (66), com a les UCI (22) i a l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena (10).

Pel que fa a les defuncions, durant l’última setmana se n’han produït 14 a l’Hospital de Mataró.

 

Informa: S.Ruiz