L'Scape Room de les Dissantes obre inscripcions

El dissabte 20 de juliol tornen les Dissantes. Una festa en pro de les persones amb discapacitat i que enguany compleix 7 anys. Una celebració emmarcada dins la Festa Major de la ciutat "Les Santes" i que torna amb una novetat més. Un Scape Room a l'aire lliure al pàrquing de sorra al costat del Centre Natació Mataró. Serà indispensable resoldre les proves i enigmes d'aquesta activitat per poder salvar les Dissantes que es veu amenaçada per grup que les vol eliminar anomenat "Jo no sóc com tu".

Les inscripcions per l'scape room ja estan obertes. Tothom que hi vulgui participar podrà inscriure's pagament l'entrada a través de les xarxes socials de les Dissantes o al web de la Fundació Maresme fins que s'ompli l'aforament. Des de l'organització de les Dissantes animen a tothom que pugui a participar i combatre l'amenaça.

L'scape room ha estat creat i dissenyat per la companyia Cubik establerta a Mataró i que té reconeixement a tota Europa. L'activitat durarà 4 hores i després es podrà gaudir del sopar amb en Santi i dels concerts de Valira, La Otra, el mataroní Òscar Torresk, els cap de cartell Buhos, Juan Zanza i el grup de versions Anganga.

 

L.Fernández