L'operatiu a un club cannàbic de Mataró acaba amb un detingut

Es tracta del president de l'associació cannàbica del local per un presumpte delicte contra la salut pública

El dispositiu policial, format per Mossos d'Esquadra i Policia Local de Mataró que divendres va entrar per ordre judicial al club cannàbic del carrer Churruca de Mataró, s'ha saldat amb un detingut, un home de 21 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Fons del cos policial han explicat que el detingut és el president de l'associació cannàbica instal·lada al local en qüestió, ubicat al número 22 del carrer.

Segons la policia autonòmica, l'home no ha passat a disposició judicial a l'espera de comparèixer el dia del judici, pel qual ja se l'ha citat.

A banda de la detenció, els Mossos també han explicat que s'ha intervingut material electrònic, set quilos i mig de marihuana i haixix, i 6.000 euros en efectiu.

L'operatiu va tenir lloc divendres des de les 5 de la tarda i fins a la nit. Els agents hi van entrar per ordre judicial per comprovar si presumptament hi havia algun tipus d'activitat que anés més enllà del que es permet en aquest tipus d'establiments. Es dóna la circumstància que aquest club cannàbic està ubicat just davant de l'escola Angeleta Ferrer, en ple centre de la capital del Maresme.