Localitzen el cos d'una segona persona a l'incendi de Llavaneres

Els bombers han localitzat un cos pendent d’identificar a l’incendi que es va declarar aquest dimarts en un antic geriàtric de Llavaneres. Sis dotacions dels Bombers  treballen des de primera hora del matí, per apagar el foc i buidar l’interior de l’edifici, un fet que permès trobar el cos del segon ocupant . L’altra persona que hi havia a l’interior de la casa, un home de 50 anys, va ser traslladat ahir a l’Hospital de Mataró.

L’incendi es va donar per extingit ahir dimarts cap a les sis de la tarda, però una dotació dels bombers s’ha quedat durant tota la nit per refrescar el terreny i evitar que es pogués reactivar amb alguna guspira. El foc es va originar a la segona planta de l’edifici i es va propagar per les dues plantes, d’uns 150 metres quadrats cadascuna, i a les golfes. Els bombers encara investiguen les causes de l’incendi, però apunten que s’hauria pogut propagar per la gran quantitat de mobles que hi havia a l’interior de l’immoble a causa de la síndrome de Diògenes extrem que patia, com a mínim, un dels dos inquilins.

La residència geriàtrica La Trobada va haver de tancar l’any 2015 després de rebre diversos requeriments de l’Ajuntament per temes d’insalubritat. El proper 13 de gener ha de sortir una sentència judicial que hauria permès a l’Ajuntament actuar per netejar la parcel•la.

Informa: M. Rodríguez / S. Ruiz