L'OCA de cap d'any estrena un nou espai musical per acomiadar el 2019

L’OCA de cap d’any dona la benvinguda al 2020 incorporant un segon escenari a la festa. La celebració popular d’any nou, l’operació cap d’any, estrenarà un nou espai musical com a alternativa a l’escenari principal que s’ubica dins de la carpa. L’organització, formada per una nova generació de joves voluntaris, destaca l’aposta per la diversitat musical. La voluntat és crear espais diferents que cobreixin millor els gustos del públic divers que té l’OCA. El segon escenari estarà situat a la confluència entre el carrer Barcelona i la baixada de Santa Anna.

Com ja fa unes quantes edicions, la festa comença a la tarda, en una OCA pensada per als més petits. A la carpa de Santa Anna s’hi podran escoltar contes i fer un berenar des de les 5 i fins les 7. La festa nocturna començarà amb les campanades, a partir de les 12 davant de Santa Maria. A continuació, es recupera la disco mòbil, que va gaudir de molt d’èxit l’any passat, i que condueix la festa fins a Santa Anna en cercavila. Un any més l’organització espera que l’OCA sigui una festa molt diversa i participada.

Aquest any també s’instal·larà un punt lila per contribuir a que l’OCA sigui un espai d’oci lliure de sexisme. La festa s’allargarà fins les 6 del matí.

Des de l’organització calculen que uns 4.000 mataronins passen per l’OCA però les opcions per donar la benvinguda a l’any 2020 són diverses. Des de sopar a casa i sortir, passar tota la nit fora fins a sopar a casa d’amics, entre moltes d’altres. 

Per cert que en el marc del dispositiu de seguretat de la nit de Cap d’Any, més de 200 efectius dels Mossos d’Esquadra faran un total de 46 controls i macro-controls d’alcoholèmia i drogues en les principals carreteres catalanes.

Informa: C.Sànchez