Lliurats els Premis FEM Mataró 2022 per a entitats sense ànim de lucre

Els projectes "Propera parada: Rocafonda", "Pla d'accions per treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible" i "Dones del món 2020, Salut física i mental" guanyen la primera edició dels Premis Fem Mataró 2022 d'entre un total de 14 projectes presentats. Cada un d'ells, inclòs dins les categories de millor iniciativa de promoció de ciutat, de sostenibilitat i d’igualtat d'oportunitats per a la cohesió social i territorial, ha estat premiat amb 10.000€ per tal d'impulsar propostes i idees d'entitats sense ànim de lucre.
El lliurament de premis es va celebrar ahir a la tarda al Casa Aliança en el marc de la 4a edició de la Festa del Voluntariat. Un acte que vol reconèixer la tasca dels voluntaris i les entitats de la ciutat, així com potenciar-ne el treball conjunt.
En el decurs de la festa també es va aprofitar per fer el lliurament de premis del concurs de fotografia d'Instagram #Femmataró2019, que ha comptat amb 5 imatges guanyadores. L'acte va estar amenitzat per al grup de dansa urbana D'oo Wap.

Informa: J.Peñaranda