Lleugera caiguda de l'atur aquest mes de novembre a Mataró

A la ciutat 145 persones han sortit de les llistes de desocupació. Aquesta és la cinquena davallada en importància en un mes de novembre des del 2004

Cau l'atur a Mataró, que se situa ara en una taxa del 12,1%. Aquest mes de novembre s'ha tancat a la ciutat amb 145 persones menys a les llistes de desocupació. Si no tenim en compte la taxa d'atur d'aquest passat juny i juliol, el 12,1% d'aquest novembre és la millor xifra des de l'estiu de 2008. Tot i això, Mataró es manté com el tercer municipi de més de 50.000 habitants de la província de Barcelona amb la taxa d'atur més elevada només per darrere de Manresa i de Santa Coloma de Gramenet.

Pel que fa a la comarca del Maresme, cau també l'atur lleugerament i es tanca el mes de novembre amb una taxa del 9,99%. Una xifra superior a la de la província de Barcelona que és del 9,27% i del conjunt de Catalunya, que ha tancat el mes de novembre amb un d'atur registral del 9,18%. En el cas de Catalunya, però, la tendència és oposada a la de Mataró i comarca, ja l'atur ha pujat respecte al mes anterior. Ho ha fet, això sí, molt lleugerament.

Tags: