L'infolocal reflexiona sobre el paper dels mitjans locals en cobertures d'emergències

Reforçar el paper de la comunicació local i sumar esforços per afrontar els canvis del sector és l'objectiu del pla estratègic que està elaborant La Xarxa per als propers anys i que s'ha posat sobre la taula en aquesta nova edició de l'Infolocal, que ha reunit les televisions i ràdios locals del país. Marc Melillas és el cap d'estratègia de La XAL .

Un sector que té la immediatesa informativa com a repte per explicar minut a minut l'actualitat, en un món tecnològic que canvia a un ritme vertiginós. Cobertures com els aldarulls que es van viure a Barcelona després de la sentència del procés o la recent explosió a una empresa de la petroquímica de Tarragona en són un exemple. Ens ho expliquen Sergi Vicente, director de Betevé i Xavier Abelló de TAC12.

El desenvolupament dels portals xarxamèdia.cat i alacarta.cat, l’adaptació a la tecnologia HD i els Premis de Comunicació Local han estat altres dels temes tractats a les sessions de treball. La jornada també ha servit per posar en valor el servei públic que presten dels mitjans locals.

Informa: La Xarxa