L'impulsor del 'Projecte Camina' valora la iniciativa solidària a Mataró

Molina 'va tocar fons' quedant-se sense feina ni llar. El 2015 va començar a caminar per arreu del món amb finalititat solidària. L'últim projecte l'ha desenvolupat a Madagascar. Ho ha explicat a St. Josep en un acte organitzat pel Grup 3r Món

Joan Molina, promotor del Projecte Camina, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio
Joan Molina, promotor del Projecte Camina, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio

Joan Molina va quedar sense feina ni llar i el 2015 va decidir posar-se a caminar. Així va néixer el Projecte Camina. Molina ha caminat milers de quilòmetres per Catalunya, Europa i altres continents. Camina per obtenir recursos per a diverses causes. Recentment ha col·laborat amb el pare Fermín, que porta a terme una important tasca solidària amb la població indígena de Madagascar. Molina ho ha explicat aquesta setmana a Mataró en una conferència celebrada a la parròquia de Sant Josep i organitzada pel Grup Tercer Món. Joan Molina destaca que la seva iniciativa ha rebut la solidaritat de molta gent que ha conegut durant els seus viatges a peu i també en les conferències com la que ha fet a Mataró. Ho ha explicat a l'Entrevista de Mataró Ràdio.

JOAN MOLINA, Porjecte Camina

Aquí, a Mataró, l'altre dia, el dimarts, la gent m'escoltava i al final vam interactuar una mica, amb preguntes. I això a mi m'agrada, perquè, a banda del Power Point que presentes, la gent et pregunta i obres el ventall de conversa. I aquí, aquest dimarts, m'ho vaig passar molt bé, vaig estar molt a gust. I també perquè després em van donar la sorpresa de que van recaptar diners pel pare Fermín per escolaritzar més nens i comprar llavors. Tenim la sort que tenim gent molt solidària.

Molina ha rebut mostres de solidaritat en tots els seus viatges, amb gent que l'ha convidat a menjar i fins i tot a dormir a casa seva. També els ajuntaments li han obert les portes a diverses instal·lacions. Però també ha dormit al ras, en caixers automàtics i sota ponts.