L'Hosteleria de Mataró, a punt per a la fase 1

Aquest dilluns Mataró juntament amb la regió sanitària metropolitana nord, Barcelona i la zona metropolitana sud entraran a la fase1 de desconfinament. Això vol dir que a partir de dilluns es permetran reunions de fins a 10 persones, la mobilitat entre municipis d'una mateixa regió sanitària i l'obertura de terrasses. Per fer-ho possible, bars, restaurants i cafeteries de la ciutat estan treballant de valent per deixar-ho tot llest. 

Ahir alguns d'ells ja van fer revisió amb els tècnics de l'Ajuntament per coordinar la reordenació de l'espai. Tot així encara queden alguns caps per lligar com per exemple l'ús dels lavabos dels establiments.

Tots aquests mesos d'inactivitat han sigut durs pel sector de la restauració. Alguns no han pogut vendre a domicili i d'altres s'han reinventat i han obert noves línies de negoci que mantindran un cop acabi el confinament.

Els propietaris asseguren que tenen moltes ganes d'aixecar les persianes i demanen també la solidaritat dels mataronins per afrontar amb èxit aquesta nova fase.

Informa: J.Peñaranda