L'Hospital de Mataró rep un arbre com a agraïment per la feina feta durant la pandèmia

Des d’avui, dia Mundial del Medi ambient, hi ha plantat un nou arbre just davant de l’Hospital de Mataró. És un símbol d’agraïment per la feina que ha fet el personal sanitari durant la crisi sanitària del coronavirus. L’Associació Sempervivens, organitzadora de la Fira de l’Arbre, ha tingut aquest gest amb el centre mataroní. L’arbre plantat, no s’ha escollit a la babalà, sinó que és un Ginko Biloba, una espècie mil·lenària al que s’anomena un fòssil vivent, que està molt vinculat amb la medicina pels principis actius que conté, i que pretén ser un recordatori de què és més important a la vida. Des de l’Associació Sempervivens, entitat que té com a símbol la fulla de l’arbre que han regalat, asseguren que aquest context de crisi ha posat de manifest que cal tenir cura de serveis com la sanitat o l’educació, i que per això han volgut tenir aquesta mostra d’agraïment amb l’Hospital de Mataró. 

El gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Ramon Cunillera, ha expressat el seu agraïment per aquest gest i ha assenyalat que és un dels molts que han rebut al llarg d’aquestes setmanes. El doctor Ramon Cunillera ha afirmat que aquesta espècie ha estat molt ben escollida perquè assegura que ens sobreviurà a tots i d’aquesta manera podem recordar què és el més important. En aquest sentit ha destacat la importància dels serveis que milloren la qualitat de vida de tots i s’ha mostrat satisfet de la feina feta des de l’Hospital de Mataró durant la pandèmia. 

L’arbre ha quedat ubicat en una de les zones verdes que hi ha just davant de l’Hospital de Mataró i s’hi ha instal·lat una placa explicativa que recorda l’agraïment a la feina feta per part del personal sanitari. Des de l’Associació Sempervivens també han volgut lliurar flors al personal sanitari assistent a la plantada.

Informa: C.Sánchez