L'Hospital de Mataró limita visites i cancel·la voluntariats preventivament pel coronavirus

L’Hospital de Mataró restringeix temporalment les visites i anul·la les activitats de voluntariat als seus centres. El Consorci Sanitari del Maresme ha impulsat algunes mesures per protegir els pacients d’un possible contagi de coronavirus. És per això que es limita a una visita per pacient al dia tant a l’Hospital de Mataró com a l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. També es limiten a un acompanyant les visites a l’hospital de dia i consultes externes i també les visites a la Residència Sant Josep. A més, s’han cancel·lat les accions de voluntariat als diversos centres del Consorci.

Des del Consorci recorden que si no és com a pacient, cal evitar anar als centres sanitaris amb tos, dificultat respiratòria o febre.

D’altra banda, la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha anunciat que s’hauran de re programar les proves que no siguin urgents o que representin un perill potencial de contagi. L’Hospital de Mataró estudia com afectarà aquesta indicació a les proves del centre sanitari de la capital del Maresme.

Des del Departament de Salut s’ha posat a disposició dels ciutadans un test que es pot fer per internet per si es considera que es pot estar afectat per coronavirus SARS-CoV-2.

Informa: C.Sánchez