L'exposició de Puig i Cadafalch vol ensenyar totes les seves facetes

L’exposició Josep Puig i Cadafalch: visió, identitats i cosmopolitisme es pot veure des d’avui al museu Can Serra de Mataró. Una mostra que permet conèixer les diverses vessants de l’arquitecte mataroní, reconegut arreu per les seves obres arquitectòniques. A més, com explica la comissaria de l’exposició, Lucila Mallart, l’exposició també permet descobrir les contribucions de Puig i Cadafalch en l’àmbit urbà, històric i polític.

La regidora de Cultura, Núria Moreno, destaca precisament aquesta faceta més cosmopolita de Puig i Cadafalch. Una faceta que el va portar a intercanviar correspondència amb les universitats més prestigioses del món. També a impartir xerrades en diferents països sobre l'art i l'arquitectura del propi país. 

La mostra, que es podrá veure fins l’1 d’abril del 2018, mostrarà per primera vegada fotografíes inèdites trobades a la casa d’estiueig de l’arquitecte. De fet, es tracta d’un dels actes centrals de la commemoració de l’Any Puig i Cadafalch. De fet, a l’exposició comptarà amb fotografíes inèdites, que es podrán veure exposades per primera vegada.

Informa: Marc Rodríguez