L'Escola Pia Santa Anna aposta pel programa de pràctiques a l'estranger Erasmus+

L'Escola Pia Santa Anna de Mataró és un dels centres mataronins que participa, aquest any amb 12 alumnes, al programa de pràctiques a l'estranger Erasmus+. Es tracta d'alumnes de grau mitjà de diferents disciplines, des d'administració d'empreses, esports o informàtica, entre d'altres. L'escola mataronina considera que aquesta és una oportunitat per als alumnes de desenvolupar competències, millorar la seva autonomia i aprendre a desenvolupar una feina a l'exterior.

El programa proposa pràctiques a l'exterior d'un mes de durada a països com Itàlia, Portugal, Polònia, Finlàndia i França. Els alumnes viuen aquest temps pel seu compte i participen activament en les feines que se'ls demanen a les empreses o institucions que els acullen. 

Aquest ha estat el primer curs que l'escola ha pogut enviar diversos alumnes de grau mig d'FP al programa Erasmus +. El centre assegura que vist l'èxit la voluntat és demanar poder oferir places per a més alumnes. Altres centres mataronins participen del programa Erasmus+ de pràctiques d'empresa a l'estranger.

Tags: